koti on elämän sydän
Yhteystiedot

tuotekuva

Olen aina rakastanut äitini ja isoäitini vanhoja lakanoita monogrammeineen ja käsinvirkattuine pitseineen. Haaveilin omista vanhanaikaisista kapioista. Aarteitani ovat mummini käsinkirjomat nenäliinat. Nimikointi tekee tavallisesta henkilökohtaisen. Nimikoidut tyynynpäälliset, pyyhkeet, kirjakassit ja jumppapussit erottuvat.

Sanat ovat silkkiä, samettia. Jotkut sanat ovat meistä erityisen kauniita. Rakkaan ihmisen, asuinpaikan, veneen tai lemmikin nimi.

Niin syntyi Minessa, pieni helsinkiläinen käsityöyritys, joka yhdistää rakkauteni kaikkeen kauniiseen ja intohimoni kirjaimiin ja sanoihin.

Entä mistä nimi Minessa tulee? Sanat ovat kauniita sanottuina. Minun mielestäni sanat ovat kauniita myös kirjoitettuina. Kalligrafia, monogrammit, yhteen kietoutuvat kirjaimet ja kaaret. Se on yksinkertaisesti kaunis sana, joka syntyi kirjainpalikoita pöydällä pyöritellessä. Se viittaa sekä omaan (ruotsin "min"). Sen sisällä on elegantti "ines" ja se viittaa myös muistoihin "minne".

Minessan tuotteet ovat kotimaista käsityötä. Valmistan tuotteita sekä pieninä sarjoina että ihan yksittäiskappaleina. Myös täysin toivomallasi tavalla!

Materiaalit ovat ensiluokkaisia: pellavaa, puuvillaa, silkkiä. Haluan tehdä suloisia ja yksilöllisiä tuotteita.

Katso valmistuneita töitä!

Tervetuloa ,

Outi Loimaranta